top of page

Even voorstellen…. Johan Laureijs

Johan Laureijs

Mijn naam is Johan Laureijs. Ik ben 54 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen (18, 19 en 21 jaar). Ik ben opgegroeid op het melkveebedrijf van mijn ouders. Na het middelbaar onderwijs in Horst en mijn opleiding aan de MAS ben ik gaan werken bij de Agrarische Bedrijfshulp. Daar heb ik gewerkt in de verschillende agrarische sectoren en bij aanverwante bedrijven. Tijdens de avondopleiding aan de HAS Hogeschool in Den Bosch ben ik in 1997 gaan werken bij de Rabobank als commercieel ondersteuner op de afdeling Financiering Agrarische Bedrijven.


In 2016 ben ik, na een reorganisatie bij de Rabobank, gaan werken in de verzekeringen bij De Leeuw Assurantiën in Bladel. In 2021 zijn we samengegaan met Quintes Finagri.

Naast mijn werk ben ik actief lid en bestuurslid van koor Klein Akkoord in Lage-Mierde. Het koor bestaat dit jaar 50 jaar, dus hebben we een druk jaar met activiteiten voor de boeg.

Ik werk met veel plezier in een gezellig team bij Quintes Finagri. Sparren met collega’s en samen tot oplossingen komen maakt iedere dag weer afwisselend in wat we doen.


Samen met collega Robert de Leeuw zit ik op onze locatie in Bladel en samen met de collega’s in Waardenburg zorgen we voor onze relaties.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page