top of page
Adviseur+ondernemer (12) klein.JPG

Dienstverlening

Onze dienstverlening is maatwerk.

Quintes Finagri is als financieel dienstverlener al jarenlang partner en adviseur van agrarische en mkb-ondernemers. Een snelle en correcte inventarisatie/analyse en het vinden van de juiste oplossingsrichting behoort inmiddels tot onze dagelijkse praktijk.

Je bent druk in de weer om van jouw onderneming een succes te maken. Daar heb je je handen meer dan vol aan. Je zet de koers uit, neemt de beslissingen en voert de regie. Het realistisch inschatten van risico's maakt deel uit van het bedrijfsmanagement. Goed risicobeer betekent in kaart brengen welke risico's reëel zijn en een bedreiging kunnen vormen voor de continuïteit van jouw onderneming. Vervolgens wordt bepaald welke risico's je zelf kunt dragen en welke niet.

 

Adequaat risicobeheer, overzichtelijke bedrijfsprocessen en simpele preventiemaatregelen dragen bij aan de continuïteit van de onderneming. Het verzekeren van de risico's bij verzekeraars maakt hier deel van uit. Wij van Quintes Finagri kunnen jou hierbij helpen, dat is ons vak!

 

Ondernemers met personeel hebben bovendien ook vaak te maken met de wettelijk opgelegde uitvoering van een aantal specifieke werknemersverzekeringen, te weten de ziekengeldverzekering en de WIA (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen). Ook de Arbowetgeving legt een aantal zaken met betrekking tot arbeid, veiligheid en gezondheid neer bij de werkgever.

 

​​Dienstenwijzer

bottom of page