top of page

Over ons

Bij Quintes Finagri staat de klant centraal

Eind 2000 is Quintes Finagri ontstaan. In de eerste jaren werd een stormachtige groei gerealiseerd in de markt voor agrarische verzekeringen. Ook de overname van een agrarisch verzekeringskantoor droeg bij aan de groei. De medewerkers van Quintes Finagri hebben samen ruim vijftig jaar ervaring in de agrarische sector en de financiële dienstverlening. In de loop van de jaren vonden ook andere soorten bedrijven hun weg naar Quintes Finagri. Inmiddels behoren bijvoorbeeld ook hippische bedrijven, loonwerkers, grondverzetbedrijven, hoveniers en zorgboerderijen tot het cliëntenbestand van Quintes Finagri. Ondertussen heeft Quintes Finagri haar volgende stap gezet door zelfstandig bedrijfsonderdeel te worden van Quintes Verzekeren en Risicobeheer. Wij blijven dus bewust kiezen voor de agrarische sector en het “groene” MKB als ons hoofddoelgroep.

Adviesvrijheid

Wij zijn een ongebonden maar selectieve bemiddelaar. Dit betekent dat wij periodiek een selectie maken van de verzekeringsproducten die verzekeraars voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn en dat maakt ons dus volledig vrij in onze advisering.

Agrarische ondernemer

Bij Quintes Finagri staat de klant centraal. Mocht je niet direct de juiste persoon aan de telefoon krijgen dan belt deze jou zo spoedig mogelijk terug. Wij werken hierbij niet met keuzemenu's en ongewenste muziek als je even moet wachten, maar staan je snel en kordaat te woord. Quintes Finagri is jouw aanspreekpunt op het gebied van verzekeringen voor agrarisch ondernemers en het "groene" mkb.

bottom of page