top of page

Uw paard verzekeren?

Quintes Finagri is naast het verzekeren van agrarische bedrijven ook gespecialiseerd in het verzekeren van paarden en hippische bedrijven. We hebben hier een speciale site voor ontwikkeld:Een paard is vaak een kostbaar bezit. En een ongeluk of blessure zit vaak in een klein hoekje. Koliekoperaties zijn vaak kostbaar of wat als je paard getrapt wordt door een ander paard? Een paardenverzekering helpt je in onvoorziene kosten.Wij bieden de volgende basisverzekeringen voor paarden aan:

  • Ongevallenverzekering (verzekerd het overlijden of euthanaseren als gevolg van een ongeval)

  • Doodverzekering (verzekerd het overlijden of euthanaseren als gevolg van een ongeval)

  • Dood- en ongevallenverzekering (verzekerd het overlijden of euthanaseren als gevolg van een ongeval en het onbruikbaar worden als gevolg van een ongeval)

  • Dood-, ongevallen- & ziekteverzekering (verzekerd het overlijden of euthanaseren als gevolg van een ongeval en het onbruikbaar en/of onvruchtbaar worden als gevolg van een ongeval en/of ziekte)


Daarnaast is het mogelijk om je paard aanvullend te verzekeren met een ziektekostenverzekering, aansprakelijkheid en voor diefstal. Ook castratie, dekhengsten, ongeboren veulens, foetus (draagmoeders) etc kunnen wij verzekeren.


Voor hippische bedrijven in de breedste zin van het woord hebben wij een speciaal hippisch agentschap bij De Zeeuwse. Hierdoor kunnen wij bedrijfsmatige paardenrisico’s uitstekend verzekeren.


Wil je meer weten over de mogelijkheden, kijk gauw op paardenverzekeraar.nl of neem contact met ons op!

Comments


bottom of page