top of page

Even voorstellen… Luuk Polder

Mijn naam is Luuk Polder en ben agrarisch adviseur bij Quintes Finagri. Oorspronkelijk kom ik uit de Meern maar woon sinds 19 jaar in Vleuten. In mijn vrije tijd zet ik mij in voor de sponsorcommissie van V.V. De Meern en spreek ik graag af met vrienden voor een hapje en een drankje.


Begin 1990 was mijn eerste kennismaking met agrarische verzekeringen. Ik startte als binnendienstmedewerker bij ULG Verzekeringen maar stroomde al snel door als adviseur in de buitendienstNa 10 jaar vertelde mijn toenmalige leidinggevende dat hij een agrarische verzekeringsportefeuille kon kopen en vroeg mij om bij hem in dienst te komen.

Op 1 september 2000 startte Finagri dus haar activiteiten en in de loop van de jaren ontstond er een bloeiend bedrijf wat zich richtte op het adviseren van agrarische bedrijven en zoals wij het noemen “het groene MKB”. Tot op de dag van vandaag is er een enorme vraag naar een volledig agrarisch verzekeringsadvies. Natuurlijk is er in de loop van de jaren veel veranderd, zo zijn bijvoorbeeld veel administratieve processen geautomatiseerd.

Maar dit zorgt er wel voor dat er meer tijd is ontstaan om met relaties in gesprek te gaan over risico-inventarisatie, preventie en welke verzekeringsproducten er nodig zijn om bepaalde risico’s af te dekken. Ik haal enorm veel voldoening uit mijn werk. Met name omdat je in de loop van de jaren een band met elkaar opbouwt die verder gaat dan alleen verzekeringen. Kortom, een goed verzekeringsadvies is en blijft mensenwerk.


Ik hoop je snel weer te ontmoeten!Comments


bottom of page