top of page

Hoe open ik een bericht met een SMS?

Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Je kunt het bericht veilig openen door te klikken op “Klik voor bericht” en daarna op “SMS sturen. Vul de code in die je via SMS ontvangt. Nu kun je het bericht lezen.

 

Hoe komen wij aan je 06-nummer?

Je bent klant van ons kantoor en je 06-nummer is bekend bij ons of we hebben het onlangs aan je gevraagd.

Reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd

Je leest het bericht op een beveiligde webpagina. Je kunt reageren via de knop “Beantwoorden”. Je kunt dan in het antwoordveld direct je reactie typen. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen (paperclip-knop). Verzenden doe je via de Verzendknop. Wanneer wij hierop reageren, ontvang je weer een notificatie per e-mail.

Hoe open ik een bericht met een toegangscode?

Hebben wij geen 06-nummer van je, dan hebben wij een toegangscode aan je doorgegeven, via post/ mail, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen.

 

Geen toegangscode ontvangen?

Neem dan contact met ons op.

Wijzigingen doorgeven

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Wijzigingen kun je telefonisch of per mail doorgeven. Dit kan via je persoonlijk adviseur of het kantoor.

bottom of page