top of page

Even voorstellen... Gijs la Vergé


Mijn naam is Gijs la Vergé. Ik ben 33 jaar en woonachting in het Gelderse Culemborg met mijn vriendin en hond. Ik ben opgegroeid in Beesd op het melkveebedrijf van mijn ouders. De passie voor de agrarische sector is ook daar ontstaan. Het is en blijft de mooiste sector van Nederland. Naast mijn werk ben ik dan ook nog weleens op de boerderij te vinden. In mijn vrije tijd pak ik regelmatig de racefiets om te genieten van de omgeving. Daarnaast ga ik graag uiteten of een biertje drinken op het terras of in het café.


Na mijn studie aan de HAS in Den Bosch ben ik gaan werken bij ABN AMRO Bank.

De eerste 5 jaar als Relatiemanager Agrarische Bedrijven. De laatste 2 jaar als Agrarisch Vermogensplanner.


Sinds 1,5 jaar ben ik werkzaam als kantoordirecteur bij Quintes Finagri. Een leuke en uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf. Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat we met ons team onze relaties van een zo goed mogelijk agrarisch risicoadvies voorzien. Zeker niet onbelangrijk in een tijd waar er op het agrarisch bedrijf veel verandert.


Op één of andere manier zijn alle collega’s binnen Quintes Finagri betrokken bij de agrarische sector. Hierdoor hebben we verstand van zaken en weten we wat er op het erf speelt.

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij altijd op zoek naar de beste aanbieding en dekking.

De komende periode bouwen we verder aan dit mooie bedrijf en hopen dit samen met onze relaties te mogen doen!Comments


bottom of page